Wie haalt af ?

Bij voorkeur worden de ophalingen van het materiaal gedaan door de persoon die bij Safe zones de aanvraag heeft ingediend. 

Wanneer haal je af ?

Het tijdstip en plaats waarop het materiaal kan worden afgehaald wordt meegedeeld in de e-mail met de richtlijnen voor Safe Zones. 

Wat krijg je mee?

  1. Flightcase
    Het belangrijkste van Safe zones bestaat uit de laptop, en enkele Save bee (opgeborgen in flight cases). De software van Safe zones is gebaseerd op een database waarin de gegevens staan van gekende amok- of ruziemakers. Aan de ingang wordt door middel van een scan (via de Safe Bee) van de identiteitskaart gekeken of de bezoekers in de database zijn opgenomen. Is dit het geval dan verschijnt er een rood licht op het scherm en wordt hen de toegang ontzegd. Ook wordt er een reglement voorzien en enkele stikkers .

  2. Safe Bee:
    Het aantal Safe Bee’s die je dient op te stellen wordt mede bepaald door de grootte van het event. Standaard worden er 3 Safe Bee’s geleverd, per 1000 bezoekers 2 meer. Dit aantal kan ook aangepast worden naargelang het aantal ingangen.

  3. Infozuil/Banners
    Uiteraard moeten bezoekers van een Safe zones-evenement weten waar ze aan toe zijn. Dit start al door middel van de vermelding van het logo op het promotie-materiaal, de tekst op de tickets, ledenkaarten, maar ook dankzij de infozuil en banners aan de ingang. Hierop staan de ‘huisregels’ vermeld (stikkers en reglement in bijlage van de flightcase dit voor oprichting infozuil), met als belangrijkste item het feit dat een toegangsverbod kan uitgevaardigd worden indien de veiligheid van andere klanten bewust, herhaaldelijk en/of zwaar in het gedrang werd gebracht.

Opzetten Safe zones?

De opstelling van de infozuil en banners, laptop(s) met Safe Bee dient zo geplaatst te worden dat alle handelingen mbt Safe zones uitgevoerd zijn vóór de bezoeker een ingangsticket heeft besteld. Hiermee vermijd je dat iemand na het betalen van een ticket toch de toegang wordt ontzegd.  

Wie brengt terug ?

Bij voorkeur wordt materiaal terug gebracht door de persoon die bij Safe zones de aanvraag heeft ingediend. 

Wanneer wordt er terug gebracht ?

Het tijdstip waarop het materiaal terug gebracht moet worden, wordt meegedeeld in de e-mail met de richtlijnen voor Safe zones. 

Kosten ?

Safe zones is niet kosteloos!

Bij het ophalen van Safe zones flight-case zal er een waarborg gevraagd worden (kijk betaling modulen).

Bij het terugbrengen, zal er een afrekening gemaakt worden.

De kostprijs, wordt bepaald naar aanleiding van het aanwezige aantal personen.

Bij aanwezigheid van,

250 personen, 125€ (minimum prijs!)

500 personen, 250€

 750 personen,

375€ telkens stijgend volgens deze regel.

Deze prijzen zijn excl.btw.

Bij langdurig gebruik, dus langer dan 1 evenement, zal er een maximum prijs bepaald worden.